diumenge, 26 de març del 2023

2019 de Santander a Santiago dia 4: Comillas - San Vicente de la Barquera

 




20/10/2019


M'aixeco tard i marejada. Remoloneo durant una estona. Vull anar al lavabo i no hi ha manera. La roba està molla. Tota  la roba. Excepte la roba técnica.

09:00 Començo a recollir tota la roba separant la que anirà a l'eixugadora. 

10:00 h. Vaig cap a bugaderia. És lluny. Paso i m'aturo per l'Oficina de Turismo.  És lluny però ha pagat la pena la caminada fins a la platja. Llàstima no haver gaudit de la visita turústica. Ha sigut divertit despullar-me gairebé tota en la bugaderia a fi de ficar la roba dintre de les eixugadores. Una bugaderia en la platja de Comillas, a l'Hivern, una platja deserta i amb els únics veïns, el picoletos de la Caserna.

Comillas ben bé que es mereixia una visita.

11:00 h. aprox. Esmorsar a un lloc tot just al costat del Camí. Pa amb tomaca.

Començo a caminar amb desgana. Només saber que no serà llarg el dia m'anima una miqueta.










13:15 h. Cervesa i un mini de truita a la francesa. M'aturo perquè pensava que necessitava anar al lavabo. No és aixi peró em reconforta la truita la francesa calenta. Sortida del Merendero La Pradera. Moltes roulottes amb sourfistes aprofitant les onades. És agradable comprofar que durant l'hivern hi hagi un turisme agradable, que sap el què vol, capaç de mantenir els locals actius tot un any.





Gerra.

Aturada técnica al bar El Puntal. Tot just que ho havia passat quant he tornat enrera. Cervesa i mig de truita o alguna cosa així. 

15:45 h. San vicente de la Barquera. Final d'etapa per a mi. Aprofito els porxos de l'estació del bus per a mirar llocs on dormir. Cerco una habitació individual. Pensió La Tapuca. Molt a prop de l'estació del bus. A 25 metres hi ha bugaderia. 

20:00 Baixo al bar a sopar. Entrepà de llom amb pebrots cuits. Bo.

20:30 h. Massa aviat per a dormir He de païr l'entrepà. Aprofito per a la segona visita a la bugaderia. Porto la roba que duia quan he baixat el primer cop. 

La previssió del temps és pluja durant tota la setmana. Però entre eixugar la roba i rentar-la hi ha diferència. No m'agrada posar-me roba malpudent per molt eixuta que estigui. A la bugaderia hi ha un cridaner, un xic violent, discutidor. A la pensió una familia xisclava: pare, mare, nens, només pel plaer de xisclar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada