divendres, 31 de març del 2023

2019 de Santander a Santiago dia 11: Xixón - San Martin de Lasara

 

 

 

 
 
 

 27/10/2019
 
09:00 h. Surto de la cafeteria la casa del Café. I no sé què fer. Intento anar fins a Veriá, a les acaballes de la ciutat. Però sóc incapaç de trobar per on passa l'autobús urbà número 24. Començo a fonar voltes com una gallina sense cap. Acabo en la estació d'autobusos, a la mateixa cantonada d'ous sóc. Compro un billet fins a Veriña. Surt a les 10:30 h, Una hora encara. Què fer? Trobo, mentalment espero, la parada de l'autobús urbà, del número 24. Passa més tar de les 10:30 h.
 
Torno a l'estació Buses. Desesperada per poder arrivar a Avilés abans que faci de nit compro un nou billet de bus, aquest cop fins al mateix Aviles. En un tres i no res ja era Aviles. Em baixo en la primera parada que té la població. Prop és l'alberg però no obren fins tard. Camino per la ciutat. És plena de turistes, gaudeixo del seu centre històric i m'encamino cap a la sortida. És massa  aviat per anar a l'alberg i necessito caminar. Por a poc arrivo fins al final de ciutat oficial.
 

12:00 h. Avilés. Amb ganes d'anar al lavabo entro al bar Edillon? on oprofito per a cruspir-me un entrepà de pollastre amb enciam i tomaque.

Friso per sortir a Caminar, un camí de debó sense basses fins els genolls i fang arreu. Fa calor però de moment hi vaig bé.

12:35 h. Davant del Afuegolento.

12:45 h. Desviament per una pista a l'esquerra. Plena de fang. No podia ser de cap altra manera. Surto viva sense caure. quan surto del camí en tinc la sensació que hauria d'haver seguit per la carretera. Gairebé perquè per a trobar l'Alberg he reculat una miqueta. 

Quarts de tres. A l'Alberg de San Martin (Castrillón). He pogut posar una rentadora i tenen eixugadora. 

20:00 h. Ja he sopat. Fideus d'arròs. Són molt bons. He de tenir uns quants a casa quan torni. Fa un parell d'hores que plou. No gaire perquè han arrivat una parella d'alemanya i no semblaven mullats però si cansants.  Raonable perquè a quats de vui segur que portaven 12 hores caminant.

 
 



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada